Yrityksemme

Musiikin lisensiointia ja enemmän
Me ymmärrämme, että jokainen projekti ansaitsee yksilöllisen ja huomiota herät-tävän luovan ilmeen. Laajasta 50000 kappaleen katalogistamme ja luovien palveluiden valikoimastamme, joka sisäl-tää mm. yksilöidyt logot, käyntikortit ja ammattimaisen nettisivujen suunnittelun, löydät sopivan kokonaisuuden, jolla nostat luovan prosessisi uusiin korkeuksiin. Olit sitten elävän kuvan tekijä, sisällöntuotta-ja, mainostoimisto tai pelin kehittäjä, meiltä löydät täydelliset musiikilliset ja brändiratkaisut tarpeisiisi.

Lisää meistä:

Ketä olemme: Citrus Consulting perustettiin musiikkia rakastavien alan veteraanien toimesta, ja se syntyi luottaen musiikin voimaan tarinankerronnassa ja kokemusten luomisessa. Olemme vahvistaneet tiimiämme visuaalisen ilmeen ammattilaisilla, jotka loihtivat muista erottuvan ulkonäön projektillesi.

Visiomme: Näemme maailman, jossa musiikki sulautuu saumattomasti jokaiseen tarinaan. Pyrimme olemaan se valkokangas, jolle tuottajat ja muusikot maalaavat tarinaansa, luoden yhteyksiä ja uudistaen perinteitä näiden välillä.

Missiomme: Tavoitteemme on yksinkertainen: tehostaa luovuuttasi ja vahvistaa projektiasi. Olit sitten minkä tahansa alan ammattilainen, monipuolinen katalogimme ja valikoima luovia palveluita löytyvät täältä sinua varten.

Sitoutumisemme

Laatu ja helppous
Täydellisyyden tavoittelumme on järkkymätöntä. Pyrimme tarjoamaan sinulle parasta musiikkia ja palveluita, jotka eivät vain vastaa odotuksiasi, vaan ylittävät ne. Ymmärrämme, että projekteilla on aina tiukka aikataulu, joten suunnittelimme toimintamme käyttäjäystävälliseksi ja helpoksi, jotta löydät tarvitsemasi nopeasti.
Yksilöllinen tuki
Toimintamme taustalla on tiimi sitoutuneita ammattilaisia, jotka haluavat nähdä sinun onnistuvan. Jos tarvitset apua kappaleen valinnassa tai uuden logon suunnittelussa, autamme sinua prosessin joka vaiheessa.
Liity postituslistallemme
Pysy ajantasalla liittymällä postitus-listallemme. Saat päivityksiä uusista musiikkijulkaisuista, suunnitteluvinkke-jä ja erityistarjouksia. Tutki katalogi-amme, löydä täydelliset kappaleet ja vapauta luovuutesi. Olit sitten kokenut ammattilainen tai uusi alalla, autamme sinut muuttamaan ideat todellisuudeksi.

Aloita nyt!

Oletko valmis tuomaan luovat projektisi uudelle tasolle? Ota meihin yhteyttä, ja kerromme enemmän lisensiointimahdollisuuksista ja tarjoamistamme luovista palveluista. Olemme täällä auttaaksemme sinut muuttamaan ideat todellisuudeksi.

Luova prosessisi alkaa tästä.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

[email protected]

Contact form FIN